RENEXPO® BiH

RENEXPO® BiH predstavlja najznačajniju međunarodnu platformu za poslovno povezivanje aktera u sektoru voda i energetike. Investitori, donosioci odluka, predstavnici resornih institucija i opštinskih organizacija, kao i tržišni lideri imaju priliku razmijeniti najnovije tržišne informacije u oblasti energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, zaštite životne okoline i upravljanja vodama, te uspostaviti poslovnu saradnju.

Predstavljanje potencijali BiH i regiona, mogućnosti investiranja, te aktuelnih projekata, zajedno sa pratećim programom sajma i konferecnije povezuju sve veći broj zainteresovanih, preko 2000 posjetilaca i 700 učesnika konferencija. Istaknuti stručnjaci iz regije i 20 zemalja Evrope i svijeta diskutuju o najznačajnijim temama današnjice i predstavljaju rješenja za unapređenje ekonomskih i ekoloških standarda – održivog privrednog razvoja.

Program RENEXPO® BiH je raznovrstan i sastoji se od expozicije, sajamskog foruma, konferencije, radionica, B2B sastanaka, delegacijskih posjeta i stručnih obilazaka sajma, dodjele RENERGY® priznanja i intervjua i pratećeg programa poput ceremonije otvaranja i večernjeg prijema za učesnike. Ne propustite priliku da budete dio najveće internacionalne platforme na prostoru Zapadnog Balkana!