Brzi kurs Worda – upis u toku!

Brzi kurs Worda – upis u toku!

Ukoliko želite naučiti da podesite izgled Vašeg dokumenta tako da izgleda kao djelo profesionalca, prijavite se na Brzi kurs Worda.

Microsoft Word je definitivno jedan od najpopularnijih i najkorištenijih programa svih vremena za obradu teksta, ali za dobar tekstualni dokument nije dovoljno da znate samo da ga otkucate, već i da ga učinite estetski dopadljivim.

U samo četiri susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad naučite da:

samostalno podesite izgled tekstualnog dokumenta na željeni način, dodate naslovnu stranicu, ubacite zaglavlje/podnožje i numeraciju stranica, umetnete grafičke elemente u rad, tabele i slike i podesite njihov izgled

koristite automatizirane procese: automatsku numeraciju naslova i podnaslova, automatsku izradu sadržaja, literature i liste slika i tabela, dodavanje fusnota i referenci

samostalno prepravite rad: automatski spasite rad, koristite opcije praćenja promjena, komentiranja i navigator, te spasite i pripremite dokument u formatu pogodnom za štampu.

Nastava traje u periodu od 6. do 15. augusta 2018. i sastoji se od 4 susreta po 90 minuta, a održavat će se dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom od 18:00 do 19:30.

Cijena kursa iznosi 25 KM, za članice Centra 20 KM.

Instruktorica: Lejla Pehlivanović, magistrica elektrotehnike

Prijave: putem ONLINE FORMULARAPrijavu potvrđujete isključivo uplatom na Nahlinom info desku do 28. juna 2018. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: elvira@nahla.ba.

O autoru

Srodni članci