Boot kamp: Fotografija i liderstvo

Boot kamp: Fotografija i liderstvo

Helsinški parlament građana Banja Luka u periodu od 22. do 27. jula 2017. godine organizuje Boot kamp za mlade lidere/ce na temu Fotografije i liderstva.

Boot kamp je namijenjen mladima (od 16 do 25 godina) iz Doboja, Maglaja, Usore, Doboj Juga i Doboj Istoka, a predstavlja jedinstvenu priliku da ovo ljeto provedete okruženi prirodom i u društvu lidera/ca koji žele da mijenjaju svijet.

Ovaj šestodnevni kamp je i odlična prilika da usavršite vaše znanje iz oblasti vođenja, komunikacije, pomirenja, stereotipa sa kojima se svakodnevno suočavamo, te korištenje i ovladavanje fotografijom kao digitalnim sredstvom za zagovaranje.

Troškove kampa u potpunosti snosi organizator (prevoz do kampa, smještaj u kampu i hrana za vrijeme trajanja kampa). Boot kamp je dio projekta “Foto glasovi za mir“ i finansijski je podržan od ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, br. telefona, e-mail adresu, datum rođenja i mjesto prebivališta, a prijave slati na smarkovic@hcabl.org.

Više informacija potražite na: http://hcabl.org/.

 

www.mreza-mira.net/L.Đ

O autoru

Srodni članci