BIM Forum

BIM Forum

Pozivamo Vas na “BIM Forum” koji predstavlja model prezentiranja iskustava iz domena primjene BIM tehnologija s ciljem upoznavanja stručne i šire javnosti sa iskustvima u procesu implementacije BIM tehnologija i otvori dijalog i mogućnost dalje interakcije.

Predavači će iz ugla ličnog profesionalnog iskustva podijeliti “crtice” iz svoje prakse koju već duži niz godina njeguju u domenu implementacije BIM tehnologija u projektima koje realizuju.

Prezentaciju će držati Hasnija Kazić i Edin Avdibegović, partneri u studiju NONSTOP.

BIMalijansa je udruženje kompanija i pojedinaca koji žele da posluže kao poslovni/pragmatični glas za čitavu građevinsku industriju, obrazovnu zajednicu i upravljanje objektima uz korištenje savremenih tehnologija, metodologija i praksi u oblasti građevinarstva. Cilj udruženja je da stručnim, obrazovnim, građevinskim, proizvodnim i drugim članovima lanca snabdijevanja pruže jedinstveni pogled i smjernice posvećene BIM-u.

Studio NONSTOP je vodeća arhitektonska praksa u Bosni i Hercegovini, koja nastoji da postigne inspirativna i zahtjevna dizajn rješenja. Studio non stop su osnovali 1999. godine Igor Grozdanić i Sanja Galić sa sjedištem u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini. Studio non-stop je aktivan u oblasti urbanog i arhitektonskog programiranja, urbanističkog i urbanističkog dizajna, arhitektonskog i enterijerskog nadzora i nadzora nad gradnjom.

web linkovi:
www.studiononstop.com.ba
http://www.bimalliance.ba/

Ulaz na ovaj događaj je slobodan.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci