BESPLATNI online kursevi za usavršavanje profesionalnih vještina

BESPLATNI online kursevi za usavršavanje profesionalnih vještina

SMART Resursni centar u saradnji sa kompanijom LINKgroup obezbijedio je besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih vještina.

Akcija traje od 19. do 13. februara.

SMART Resursni centra CPCD-a u saradnji sa ITAcademy kao dio kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju, da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su sljedeći besplatni online kursevi:

Word –  9 modula/24 lekcije

PowerPoint – 6 modula/17 lekcija

Excel – 7 modula/15 lekcija

Photoshop – 9 modula/29 lekcija

Engleski jezik – od rezultata testiranja znanja ovisi broj modula koje će dobitnik pohađati

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete e-mail sa subjectom: besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu smart.rc@cpcd.ba i prvih pet osoba koji se prijave dobit će pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.

Ukoliko ste jedan/na od dobitnika/ca, SMART Resursni centar će Vam poslati e-mail sa poklon kodom sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na stranici prijave dobićete na e-mail sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.

Više informacija: Besplatni online kurs SMART RC.

Mreža za izgradnju mira/A.Š.

O autoru

Srodni članci