Akvizicija i ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji

Akvizicija i ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira dvodnevnu praktičnu radionicu na temu „Akvizicija i ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji“.

Radionica će se održati 25. i 26. 06. 2018. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu, ulica Branislava Đurđeva 10, a namijenjena je uposlenicima kompanija koje se bave izvozom u zapadnoevropske zemlje, te koje žele ostvariti suradnju sa zapadnoeuropskim kompanijama.

Cilj radionice je upoznati polaznike sa identificiranjem potencijalnih kupaca u Njemačkoj i Austriji, načinom prikupljanja inicijalnih informacija o tržištu, osnovama izvoznog marketinga, načinom kreiranja inicijalnog e-maila potencijalnim kupcima u odgovarajućem formatu, zahtjevima u komunikaciji i prezentaciji i načinom izrade ponuda, potvrda narudžbi i ugovora (prema njemačkim standardima).

Sve dodatne informacije o predavaču, načinu realizacije edukacije i prijave na edukaciju možete pronaći u pozivnom pismu (prilog) ili kontaktirati broj telefona 033/566-204. Kontakt osoba je g. Mirza Konjo, saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

Poziv
Program
Prijava

Komorabih.ba/A.Š.

O autoru

Srodni članci