3 aplikacije koje će Vam olakšati vođenje društvenih mreža

3 aplikacije koje će Vam olakšati vođenje društvenih mreža

Društvene mreže su sjajan način umrežavanja, networkinga te promocije. Kako biste bili sigurni da ste Vaše networking vještine te društvene mreže iskoristili na najbolji mogući način, iskoristite prednosti aplikacija koje cijelu priču čine znatno lakšom.

One, osim što su sjajan saveznik u personalizaciji Vašeg privatnog profila, mogu biti Vaši novi najdraži alati u upravljanju društvenim mrežama Vašeg brenda. Sada ste samo jedan ili dva klika daleko od savršeno organiziranih društvenih mreža.

Planoly

Unutar nekoliko minuta, uz pomoć ove aplikacije za planiranje objava na društvenim mrežama možete kreirati ujednačen feed i dati svom profilu takozvani ‘flow’. Osim toga, ukoliko im to dopustite, Planoly tim na Vašu e-mail adresu šalje odlične savjete koji Vam mogu pomoći u korištenju društvenih mreža na najbolji način te Vas vode kroz cijeli kreativni put stvaranja jedinstvenog profila koji će biti prepoznatljiv. Dopuštaju Vam da postove pripremite unaprijed besplatno za jedan profil što će svima sa ispunjenim rasporedom znatno pomoći u ovom poslu.

Hootsuite

Ova aplikacija je ispunjenje snova svakog social networking stručnjaka koji se svakodnevno susreće s radom na mnoštvo različitih profila i to na više različitih platformi. Najveća prednost Hootsuite aplikacije je u činjenici da imate vlastiti servis unutar kojeg možete u bilo koje doba dana na jednostavan način pristupiti svim svojim analitičkim podacima. Važno je napomenuti da nije besplatna.

Canva

Vaša potraga za kreiranjem idealnih Instagram priča može prestati jer je ova besplatna aplikacija sa unaprijed pripremljenim predlošcima sve što trebate. Unutar nje pronaći ćete prilagodljivi dizajn za bilo kakav oblik posta – od Facebook naslovne fotografije do Instagram priče, a i probudit će Vašu kreativnost na neki novi i zabavniji način te pomoći da se u dizajnu razlikujete od drugih. Više o Canvi doznajte na linku.

O autoru

Srodni članci